ADO Den Haag Onder 16 heeft op bezoek bij FC Utrecht een knappe overwinning geboekt. Via onder andere drie doelpunten van Iliyas Bardi won de ploeg van trainer Kevin Compier met 0-4 van de Domstedelingen. Daarnaast speelde het een kwart wedstrijd met een man minder na een rode kaart. Hoe het de overige ploegen verging lees je in onderstaand overzicht.

ADO Den Haag O18 - AFC O18 2-0
Waar de bezoekers al na vijf minuten een kans kregen op een vroege openingstreffer, wist ADO Den Haag uit haar eerste mogelijkheid wel te scoren. Na goed voorbereidend werk van Sacha Komljenovic en Appie Sango was het Rafael Struick die de bal uiteindelijk hoog in het dak van het doel schoot. Na deze treffer had ADO Den Haag de wedstrijd al voor rust op slot kunnen gooien. Sango en Struick waren echter ongelukkig in de afwerking. In het tweede bedrijf scoorde Aiman Achemlal de tweede Haagse treffer. De vleugelverdediger kon de bal halverwege de helft van AFC oppikken en krulde de bal vervolgens in de verre hoek. Hierna probeerden de gasten nog om een aansluitingstreffer te forceren maar kwam er in de stand geen verandering meer.

Alphense Boys O17 - ADO Den Haag O17 1-1
Na een moeizaam eerste half uur kwam ADO Den Haag vanuit een doodspelmoment op een 0-1 voorspong. Kasper Vankan wist de Alphense-doelman met een kopbal in de verre hoek kansloos te laten. In de tweede helft kreeg ADO Den Haag wat meer ruimte om te voetballen, mede doordat Alphense Boys het gevoel kreeg dat er meer in zat. Er werden diverse kansen gecreëerd door ADO Den Haag, maar doelpunten leverde dit niet op. Ook in Alphen aan den Rijn ging een oude voetbalwet weer op. Waar ADO Den Haag de kansen liet liggen wist Alphense Boys in de extra tijd wel tot een treffer te komen. Hierdoor moest ADO Den Haag O17 genoegen nemen met een punt.

FC Utrecht O16 - ADO Den Haag O16 0-4
ADO Den Haag startte voortvarend aan de wedstrijd met FC Utrecht. Al na vier minuten leverde dit twee kansen op voor Iliyas Bardi. Waar Bardi de eerste kansen nog onbenut liet was hij na ruim een half uur spelen wel trefzeker voor zijn ploeg: 0-1. ADO Den Haag pakte vervolgens door en kwam vlak voor rust zelfs op 0-2. Wederom was Bardi het eindstation na een goede voorzet van Lynden Edhart. Halverwege de tweede helft moest ADO Den Haag vanwege een tweede gele kaart met tien man verder. De thuisploeg werd vervolgens sterker, maar mede door uitstekend keeperswerk van Sem Buvelot en de Haagse verdediging lukte het FC Utrecht niet om te scoren. Sterker nog, ADO Den Haag wist zelfs via wederom Bardi op 0-3 te komen. In het laatste deel kreeg FC Utrecht wel kansen maar was het Joesri Zoulali die diep in blessuretijd de eindstand op 0-4 bepaalde.

PSV O14 - ADO Den Haag O14 2-0
De eerste kansen van de wedstrijd waren voor ADO Den Haag. Dani van Loenen had tot twee keer toe de openingstreffer op zijn schoen, maar de linksbuiten wist niet tot scoren te komen. Het spel golfde heen en weer en PSV kwam niet verder dan het Haagse zestienmetergebied. Kort voor rust wist Leonardo Marliani, tot opluchting van heel ADO Den Haag, de bal van de lijn af te halen waardoor de ruststand 0-0 was. In de tweede helft was het spelbeeld niet anders, behalve dat de gastheren wél twee keer tot scoren wisten te komen. De ploeg van hoofdtrainer Joep Breimer probeerde het hierna nog wel maar was niet bij machte om te scoren. Ondanks nog een hachelijk moment in de slotfase voor het PSV-doel eindigde de wedstrijd in een 2-0 overwinning voor de Eindhovenaren.

PSV O13 - ADO Den Haag O13 4-0
ADO Den Haag kende bijna een droomstart op bezoek bij PSV. Een goed ingeschoten bal van G'Shiloh Olbina ging na vier minuten spelen via de Eindhovense-keeper tegen de lat. In het verloop van de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op, kregen beide teams enkele grote kansen en had ADO Den Haag geluk dat een poging van de thuisploeg tegen de paal kwam. Na de 0-0 ruststand wist PSV halverwege de tweede helft op voorsprong te komen: 1-0. Hierna kreeg de ploeg van Gino Ninaber al snel een grote kans op de gelijkmaker, maar een schot van Benjamin Nyamekye werd wederom gekeerd door de keeper van PSV. De thuisploeg was hierna wel trefzeker en kon in de slotfase zelfs uitlopen naar een geflatteerde 4-0 overwinning.

De Graafschap O12 - ADO Den Haag O12 3-3
Ondanks het vroege tijdstip en de verre reis begon ADO Den Haag goed aan de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Na een kwartier spelen kwam het via een treffer van Jantje Vught al op voorsprong. In deze wedstrijd bleek het venijn zowel in de eerste als tweede helft in de staart te zitten. Want in de vierde minuut van de blessuretijd schoot de Graafschrap de 1-1 op het scorebord. In de tweede helft pakte de thuisploeg na acht minuten zelfs de leiding en bouwde vervolgens de voorsprong via een strafschop uit naar 3-1. Een alles-of-niets offensief pakte uiteindelijk goed uit voor het team van Chris van Dam. Nadat Tijn Glasbergen via een schitterende vrije trap de aansluitingstreffer scoorde was het een minuut later zelfs 3-3 via Lars Bokhorst. Dit was tevens de eindstand.

FC Utrrecht O11 - ADO Den Haag O11 9-8
Team A wist zich na een achterstand snel te herpakken en kwam via de gelijkmaker van Kick van Zeijl zelfs via Rishandro Plantijn op voorsprong. Dit was tevens de eindscore van de eerste wedstrijd. In de tweede wedstrijd begon Team A zwak en maakte het veel fouten in de opbouw. Hierdoor kwam FC Utrecht het eerste kwart al met 4-0 voor. In het tweede kwart was ADO Den Haag weer goed aan de bal en verdedigend een stuk stabieler. Hierdoor wist het de score snel terug te brengen tot 4-3. Ondanks enkele kansen kwam er in de stand geen verandering meer.

Team B begon niet lekker en stond al vrij vroeg met 2-0 achter. In het tweede kwart wist Atila Verbeek de wedstrijd weer spannend te maken door de aansluitingstreffer te scoren. ADO Den Haag begon steeds beter te voetballen en opnieuw wist Verbeek te scoren: 2-2. Vlak voor tijd wist FC Utrecht echter toch nog het winnende doelpunt te maken: 3-2. In de tweede wedstrijd speelde ADO Den Haag goed voetbal. Maar toch kwam het achter te staan met 1-0. Niet veel later wist Julian Wawoeroentoe de score op 1-1 te brengen. Dit was tevens de eindscore.

ADO Den Haag O9 - Quick O9 8-1
Door vroeg druk te zetten op de achterhoede van Quick, trok ADO Den Haag al snel het initiatief naar zich toe. De score had na 10 minuten al flink kunnen zijn, alleen verzuimde de Haagse ploeg de kansen af te maken waardoor het 1-1 bleef. In het verdere verloop van de wedstrijd werd het krachtsverschil zichtbaar. De ploeg van trainer Roy de Geus schroefde het tempo op en liet zien goed positiespel te kunnen spelen. Door twee geweldige doelpunten van Avory Tam werd de eindstand uiteindelijk bepaald op 8-1.