ADO Den Haag heeft de talentvolle broers Michaël en Jonathan Mulder voor komend seizoen in huis gehaald. Middenvelder Michaël (19) is afkomstig van FC Utrecht, maar speelde de afgelopen maanden bij het Israëlische Maccabi Petah Tikva. Jonathan (18), ook een middenvelder, komt over van AZ. De gebroeders tekenen tot medio 2021, met de optie voor nog een jaar. Beide spelers zijn in principe gehaald voor het beloftenteam.

Michaël, de oudste van de twee broers, kwam sinds afgelopen winter dus uit voor Maccabi Petah Tikva. Dat is geen toeval, want de gebroeders Mulder dragen naast de Nederlandse ook de Israëlische nationaliteit en zijn ook jeugdinternational van Israël. Michaël werd in juli 2018 door FC Utrecht gehaald. Daarvoor voetbalde hij bij AFC. Michaël: “We zijn heel blij en hebben ADO Den Haag bewust boven andere clubs verkozen, omdat het echt een volksclub is.”

Jonathan is een centrale middenvelder, die dit seizoen voor AZ Onder 19 uitkwam. De jongste Mulder-telg speelde sinds 2016 in Alkmaar en droeg daarvoor, net als broer Michaël dus, het shirt van AFC. “We gaan vol strijd en passie voor ADO Den Haag knokken”, zegt Jonathan na de contractondertekening in het Cars Jeans Stadion.

ADO Den Haag heet de gebroeders Mulder van harte welkom en wenst ze veel succes.

img 5450

img 5455