Jeugdspeler Jurrian Jouvenaar (foto) was door KNVB-coach Maarten Stekelenburg in de voorlopige selectie voor het EK-kwalificatietoernooi opgenomen en vervolgens op de stand-by lijst geplaatst. Hij wordt dus mogelijk nog opgeroepen voor het toernooi tussen 9 -17 maart op de accommodaties van v.v. De Bataven en RKSV Schijndel in Gendt en Schijndel.

Het elftal van Stekelenburg komt tijdens dit toernooi in actie tegen Georgië, Noord- Ierland en België.

Voor Oranje Onder 16 en Onder 15 zijn ook weer spelers van onze jeugdopleiding uitgenodigd. Keeper Delano Kloos en middenvelder Lance Duyvestein zaten in de voorlopige selectie voor het International U16 Tournament, voor spelers van het Nederlands elftal onder 16 jaar van 9 tot 15 maart in Nederland. Maandag 2 maart is bekend geworden dat bondscoach Petersen hen op de stand-by lijst heeft geplaatst. Het is dus afwachten of ze alsnog worden opgeroepen.

Het programma van het team:

Woensdag 11 maart 19.00 uur Nederland - Tsjechië
vv ASWH, Hendrik Ido Ambacht
Sportpark Schildman

Vrijdag 13 maart 19.00 uur Ierland - Nederland
FC ‘s-Gravenzande
Juliana sportpark

Zondag 15 maart 15.00 uur Nederland - Amerika
vv ASWH, Hendrik Ido Ambacht
Sportpark Schildman

Abdallah Aberkane is geselecteerd en Robin van Straaten staat stand-by voor een oefenduel met AZ voor spelers van het schaduw elftal onder 15 jaar van bondscoach Van Dort op 10 maart 2015 bij AZ in Alkmaar.

Dinsdag 10 maart 16.00 uur AZ Onder 15 - Schaduw onder 15
AZ Sportcomplex, ‘t Lood