Van maandag 4 t/m vrijdag 8 mei kleuren de velden van FC Zoetermeer en S.V. Den Hoorn voor even geelgroen. Gedurende deze 5 dagen zullen jeugdtrainers van ADO Den Haag speciale trainingen bij deze clubs verzorgen voor jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar. Voor even kun je daar zelf beleven hoe het is om profvoetballer bij ADO Den Haag te zijn. Iedereen die meedoet krijgt een officieel ADO Den Haag kledingpakket van Errea t.w.v. € 59,95 bestaande uit een shirt, broekje en kousen. Je kunt 2, 3, 4 of alle 5 de dagen meedoen. Het maakt niet uit bij welke club je speelt want de ADO Den Haag Voetbaldagen zijn voor iedereen. Dus schrijf je snel in en wie weet; misschien word jij wel ontdekt!!! Klik hier (FC Zoetermeer) of hier (S.V. Den Hoorn) om in te schrijven.

De ADO Den Haag Voetbal 5-Daagse bestaat uit gerichte trainingen zoals die ook worden gegeven aan de jeugdteams van ADO Den Haag. Daarnaast staan de dagen in het teken van allerlei voetbalspellen en heel veel plezier maken. Het streven is om van iedereen een betere en completere voetballer maken. Maar wel eentje die lacht want plezier in het spel moet altijd de basis zijn. Ook in het profvoetbal.

De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht) en zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar. Om 16.00 uur is het weer afgelopen (kinderen kunnen tot 17.00 uur worden gehaald). Het is mogelijk om voor 2, 3, 4 of voor alle 5 de dagen in te schrijven.

Kosten:               
2 dagen:    € 139,-
3 dagen:    € 179,-
4 dagen:    € 219,-
5 dagen:    € 249,-

Bij het bedrag zijn inbegrepen lunch, fruit en versnaperingen gedurende de dag. Iedere deelnemer krijgt eveneens een ADO Den Haag kledingpakket van Errea en een certificaat van deelname. Het kledingpakket bestaat uit een shirt, broekje en kousen.

Voor meer informatie kijk op www.elfvoetbalkampen.nl

Foto Remco Miltenburg