Werken met topsporters?

Voor medische begeleiding van de jeugdteams van ADO Den Haag zijn wij opzoek naar fysiotherapeuten, fysiotherapeuten in opleiding of sportverzorgers die bij de wedstrijden aanwezig kunnen zijn.
De ADO Den Haag Jeugdopleiding is onderdeel van de betaald voetbalorganisatie NV ADO Den Haag en bestaat in totaal uit twaalf teams. Alle elftallen nemen deel aan landelijke competities. De thuiswedstrijden worden op zaterdag gespeeld op De Aftrap, het in het Zuiderpark gelegen complex van ADO Den Haag Jeugdopleiding, waar ook de trainingen plaatsvinden.

Wat we precies zoeken:

Assistent fysiotherapeut/sportverzorger voor het begeleiden van een team
(seizoen 2014-2015)

Eisen:
-    Relevante opleiding, zoals Fysiotherapie, in opleiding tot fysiotherapeut, sportverzorger, sportmasseur.
-    Aanwezigheid bij alle thuis- en uitwedstrijden
-    Bewijs van goed gedrag
-    In bezit van EHBO diploma
-    In bezit van Reanimatie diploma

ADO Den Haag biedt het volgende:
-    Vrijwilligersvergoeding
-    ADO Den Haag-kledingpakket
-    Bijscholing verzorgd door fysiotherapeuten van ADO Den Haag
-    Seizoenkaart voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal

Voor een nadere toelichting over deze vacatures kunt u contact opnemen met Annemieke van Osch, Fysiotherapeut ADO Den Haag Jeugdopleiding, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

ADO Den Haag onder 17 zoekt grensrechter

Door het onverwachte afhaken van de huidige grensrechter is ADO Den Haag onder 17 op zoek naar een grensrechter. Als grensrechter van ADO Den Haag onder 17 ben je onderdeel van de begeleidingsstaf van dit talentvolle elftal. De grensrechter is op zaterdag en bij door de weekse wedstrijden van ADO Den Haag onder 17 de assistent van de scheidsrechter. Als grensrechter van een opleidingsteam ontvang je een kledingpakket en een seizoenkaart voor het eerste elftal. Indien je interesse hebt om grensrechter te worden van ADO Den Haag onder 17 kun je contact opnemen met Paul van Lith via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Remco Miltenburg