Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Na twee jaar Zoetermeer werd de ADO Den Haag Golfdag dit jaar op de Rijswijkse Golfclub gehouden. Na de lunch en wat inslaan begonnen onze 80 golfers om 13.00 uur in de frisse wind aan hun 5 uur durende middag. Op hole 1 stond de 'longest drive' mannen/vrouwen gepland. Deze werden door Jos van der Meer (mannen) en Gwen Jellema (vrouwen) gewonnen. De 'neary' (wie de bal het dichtste bij de vlag krijgt) was dit jaar gemixt. Met een beetje wind mee sloeg Jan Borkus de bal op een meter van de hole, een prachtige prestatie.

Waar de wedstrijdgolfers halverwege waren, druppelde de mensen die zich hadden opgegeven voor de clinic langzaam binnen. Onder het genot van koffie en gebak kregen zij uitleg over hun middag. Twee pro-golfers namen hen bij de hand en verzorgden de clinic met afslaan, chippen en putten. Deze laatste oefening werd gespeeld in wedstrijdvorm en is uiteindelijk gewonnen door Dennis Mulder. De wedstrijd en clinic eindigden om 18.00 uur, waarna de prijsuitreiking met de winnaars van de wedstrijd plaatsvond. De grote winnaars van de dag waren met een punten totaal van 54: Michael van der Linden, Christiaan Verhagen, Martijn Rottier en Rick Ros.

De dag eindigde met een heerlijke barbecue en borrel. Op naar 2018!