Zowel verdedigster June Burgers (20) als aanvalster Anne van Egmond (20) hebben hun contract met één jaar hebben verlengd. Beide speelsters, die vorige zomer definitief de overstap maakten van het Beloftenelftal naar het eerste elftal, blijven daarmee tot de zomer van 2025 onderdeel van de hoofdmacht. Met het verlengen van de contracten van Burgers en Van Egmond is het eerste elftal van ADO Den Haag Vrouwen compleet.

Burgers en Van Egmond doorliepen de volledige jeugdopleiding ADO Den Haag Vrouwen, voordat ze vorig seizoen definitief overgeheveld werden. Het afgelopen seizoen hebben beide speelsters zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen zodoende terugkijken op een leerzaam jaar.

2024 07 08 contractondertekening june burgers 3

“Met het definitief vastleggen van June Burgers en Anne van Egmond is de selectie van ADO Den Haag Vrouwen compleet voor het nieuwe seizoen in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De selectie bestaat uit een mooie combinatie van eigen, jonge talenten en de nodige, ervaren speelsters.”, aldus Annabel Toorenburg die met deze twee ondertekeningen haar laatste contractverlengingen in Haagse dienst heeft afgerond.

“Zowel June als Anne beschikken over het ADO-DNA; strijden en nooit opgeven. Ondanks dat beiden niet altijd minuten mochten maken, hebben ze zich individueel enorm ontwikkeld. Zo dusdanig dat de technische staf potentie ziet om langer met deze talentvolle speelsters door te gaan. Die speelminuten komen vanzelf wel.”, sluit Toorenburg trots af.

2024 07 15 contractondertekening anne van egmond 11