Ook Bo Vonk maakt aankomend seizoen nog deel uit van de selectie van ADO Den Haag Vrouwen. De 24-jarige verdedigster heeft in het bijzijn van haar familie een nieuwe overeenkomst getekend die haar tot medio 2025 aan de club uit Den Haag verbindt.

Vonk maakt sinds 2019 deel uit van het eerste elftal van ADO Den Haag Vrouwen en is al sinds 2017 aan de club verbonden. Voor haar overstap naar de Residentieclub speelde zij voor Ter Leede. Afgelopen seizoen werd de verdedigster uitgeroepen tot speelster van het jaar.

2024 07 04 contractondertekening bo vonk 5

Annabel Toorenburg is blij met de contractverlenging van Vonk: “Bo blijft zich door ontwikkelen. Afgelopen seizoen heeft zij wederom laten zien dat ze een constante dreiging is voor haar tegenstanders. Zowel aanvallend als verdedigend is Bo echt van meerwaarde voor het team, dat maakt haar op alle facetten een zeer gewaardeerde kracht voor ADO Den Haag Vrouwen.”

Verdedigster Bo Vonk kijkt uit naar het nieuwe seizoen: “Ik heb het heel erg naar mijn zin bij deze mooie club. Ik hoop ook aankomend seizoen weer mijn bijdrage te kunnen leveren en er gezamenlijk een succesvol seizoen van te maken.”

2024 07 04 contractondertekening bo vonk 3