In de derde week van juli start het eerste vrouwenelftal aan de voorbereiding op het nieuwe competitieseizoen. De voorbereiding zal wederom in twee blokken worden opgedeeld. Het eerste blok start op maandag 15 juli, wanneer de selectie samenkomt voor diverse activiteiten. Op dinsdag 16 juli staat de eerste veldtraining op Sportpark Prinses Irene op het programma. Het eerste blok wordt, na drie weken, afgesloten op zaterdag 3 augustus. Dan volgt er een korte vakantie en zal op dinsdag 27 augustus het tweede, en daarmee laatste, blok van de voorbereiding weer hervat worden.

Gedurende de voorbereidingen zullen verschillende oefenwedstrijden gespeeld worden. Let op: de oefenwedstrijden zijn onder voorbehoud. Speeldata en aanvangstijden kunnen mogelijk nog afwijken.

oefenprogramma adovrouwen site

Errea
In tegenstelling tot afgelopen seizoen zullen alle elftallen van ADO Den Haag Vrouwen in de voorbereiding van seizoen 2024-2025 aantreden in nieuwe wedstrijdtenues en trainingskleding van Errea. De wedstrijdshirts waarin ADO Den Haag Vrouwen haar wedstrijden gaat spelen zijn identiek aan die van de mannen, alleen verschillen de wedstrijdshirts van hoofdsponsor. Op de vrouwen- en meidenwedstrijdshirts prijkt nog altijd het logo van GirlPower Radio. De Haagse radiozender is voor aankomend seizoen voor het vierde jaar de gewaardeerde hoofdsponsor van de vrouwentak van ADO Den Haag. De wedstrijdshirts, waar GirlPower Radio op de voorkant te bewonderen is, zijn eveneens te verkrijgen in de Fanstore van ADO Den Haag.

Nieuw uitshirt ADO Den Haag seizoen 2024-2025