Gedurende de vakantieperiode zal onze ADO Den Haag Fanstore in het stadion tijdelijk gesloten zijn. Dit geeft ons de kans om het nieuwe seizoen en de nieuwe merchandise-lijn voor te bereiden. Supporters van ADO Den Haag hebben al de mogelijkheid gehad om het nieuwe thuis- en uitshirt van ADO Den Haag te bemachtigen. Heb je dit echter nog niet gedaan en wil je toch met het nieuwe tenue op vakantie? Dan heb je uitsluitend op vrijdag 12 juli nog de mogelijkheid deze fysiek in de Fanstore te bemachtigen. Vanaf zaterdag 10 augustus zijn we weer geopend. 

Alle nieuwe producten verkrijgbaar tijdens de Familiedag
Tussendoor op zaterdag 3 augustus, tijdens de Familiedag, is het natuurlijk wel mogelijk om in het stadion ADO Den Haag merchandise aan te kunnen aanschaffen. We kijken ernaar uit om dan al onze nieuwste merchandise te kunnen tonen. Deze dag zal namelijk ook het moment zijn dat de rest van onze nieuwe kledinglijn in de verkoop zal gaan.

Online bestellingen
Onze webshop blijft gedurende deze periode wel beschikbaar voor het plaatsen van bestellingen. Online orders worden tijdens deze periode verwerkt, maar het kan zijn dat er een langere aflevertijd is dan gebruikelijk.

We wensen jullie een fijne zomer toe en kijken ernaar uit om jullie na de vakantie weer te zien!