Zowel Annabel Toorenburg (technisch manager) als Karin Punt (manager vrouwenvoetbal) hebben besloten om aan het eind van het seizoen afscheid te nemen van ADO Den Haag Vrouwen. Na respectievelijk negen en twaalf jaar nauw betrokken te zijn geweest bij de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Den Haag, is het tijd om het stokje over te dragen aan nieuwe (technisch) manager vrouwenvoetbal.

“We hebben onwijs mooie jaren met elkaar gehad.”, start Annabel Toorenburg. “Vanwege de combinatie met mijn fulltime job bij een andere werkgever en de veranderingen in het huidige vrouwenvoetballandschap kan ik niet meer aan de verwachtingen voldoen die nodig zijn om de werkzaamheden met alle benodigde inzet uit te voeren. De mooie momenten die ik de afgelopen negen jaar met alle speelsters, stafleden en collega’s van kantoor heb meegemaakt zal ik nooit vergeten. Daarbij wil ik in het bijzonder Kees Punt, Bart Caminada en Ryan Spencer bedanken voor het voortzetten van het vrouwenvoetbal bij ADO Den Haag in 2012 en het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven om voor ADO Den Haag Vrouwen te komen werken. Ten slotte wil ik de directie succes wensen met het verder integreren van het vrouwenvoetbal binnen de organisatie.”

Karin Punt sluit zich aan bij de mooie woorden van Annabel Toorenburg: “Na twaalf jaar met hart en ziel voor ADO Den Haag Vrouwen te hebben gewerkt, is de tijd gekomen om afscheid te nemen. Ik wens de speelsters, stafleden en organisatie een mooie toekomst toe, waarin verdere professionalisering mogelijk gemaakt gaat worden. Ik zal jullie vanaf de zijlijn blijven aanmoedigen.”

Ben jij gepassioneerd door het vrouwenvoetbal? En wil je een cruciale rol spelen in de groei en ontwikkeling hiervan? Klik dan hier voor de vacature: (technisch) manager vrouwenvoetbal.