Het Bingoal Stadion was vrijdagavond het decor van onze ADO Den Haag Vrouwen die hun openingswedstrijd van het seizoen speelde. Tijdens een zeer sfeervolle en geslaagde avond ontbrak alleen nog één doelpunt waar ADO Den Haag Vrouwen zeker recht op had. De wedstrijd eindigde in 0-0, maar we kijken terug op een fantastische avond. 

Afscheid van Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetnal
Voorafgaand aan de wedstrijd was er op het veld een bijzonder afscheid van Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoebtal. Niemand minder dan Sarina Wiegman sprak het aanwezige publiek toe om de bestuursleden (Ryan Spencer, Kees Punt en Bart Caminada) en alle vrijwilligers van de Stichting, die inmiddels is overgegaan in de NV, te bedanken. Ook het Vlaggenteam toonde middels een spandoek hun dank richting eenieder die het vrouwenvoetbal in Den Haag heeft gebracht tot waar het nu staat. 

Gezellig druk
De speech en de wedstrijd was overigens gericht richting een goed gevulde eretribune. Ruim 1100 bezoekers beleefden een zeer gezellige avond waarbij zowel uit- als thuissupporters in goede harmonie van de wedstrijd genoten. 

Persoonlijk interview
Na afloop van de wedstrijd kwam een groot gezelschap nog samen in de SkyLounge waar genodigden en zakelijk Den Haag een bijzonder interview voorgeschoteld kregen. Trainer Alex Scholte en speelsters Danielle Noordermeer, Lobke Loonen en Pleun Raaijmakers werden direct na de wedstrijd geinterviewd door stadionspeaker Wietze Smid. Hoofdsponsor GirlPower Radio zorgde na het interview voor muziek waardoor het nog lang gezellig bleef. 

Hieronder een impressie van de sfeervolle avond in het Bingoal Stadion.