ADO Den Haag Vrouwen is volop in voorbereiding op het seizoen 2023/2024 en hoopt ook dit seizoen weer hoge ogen te kunnen gooien in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Vorig seizoen eindigde het eerste vrouwenelftal op een vijfde plek en behaalde het de halve finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi. Het streven is om die prestatie minimaal te evenaren. We blikken met het vrouwenvoetbal, dat sinds 1 juli dit jaar weer officieel onderdeel uitmaakt van de N.V. ADO Den Haag, alvast vooruit op de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. 

ADO Den Haag Vrouwen - PSV Vrouwen
De seizoensopener is er één in het eigen Bingoal Stadion. PSV Vrouwen komt op vrijdag 15 september, om 19.30 uur, op bezoek in de Hofstad. Dit is direct een mooie graadmeter: vorig seizoen eindigden de laatste twee wedstrijden tegen de Eindhovenaren (competitie en halve finale beker) helaas in een nederlaag. Op bezoek in Eindhoven werden de punten gedeeld. Zodoende wordt het een mooie uitdaging om het nieuwe seizoen van de Azerion Vrouwen Eredivisie mee af te trappen.

Kaartverkoop
Om bij deze topwedstrijd aanwezig te kunnen zijn is het vanaf nu mogelijk om een ticket aan te schaffen. Let op! Het aanschaffen van wedstrijdtickets voor ADO Den Haag Vrouwen gaat vanaf heden via het ticketingsysteem dat ADO Den Haag gebruikt voor al haar kaarten en lidmaatschappen. Dit betekent dat je eerst een ADO Den Haag-account aan moet maken, voordat je een wedstrijdkaart kunt kopen. Na een éénmalige registratie kun je gemakkelijk en snel kaarten kopen voor alle toekomstige wedstrijden van ADO Den Haag Vrouwen. Wil je ook wedstrijden van ADO Den Haag mannen bezoeken? Dan is in dat geval nog een IDIN-verificatie vereist. 

Ticketprijzen
ADO Den Haag hanteert aankomend seizoen twee toegangsprijzen. Voor topwedstrijden tegen PSV, Feyenoord, Ajax en FC Twente geldt het reguliere tarief van EUR 7,50 en een kinderkaart kost EUR 5,-. Voor de overige thuiswedstrijden van ADO Den Haag Vrouwen in de Azerion Vrouwen Eredivisie geldt een prijs van EUR 5,- en EUR 2,50 voor een kinderkaart. 

BTN TICKETS

Bijzondere wedstrijd
Zoals gezegd is het een bijzondere openingswedstrijd. Niet alleen vanwege het affiche, maar mede vanwege het feit dat het de eerste wedstrijd is als onderdeel van ons gezamenlijk ADO Den Haag. Daarbij zal niemand minder dan Sarina Wiegman een aantal mensen in het zonnetje zetten. Dit mag je dus niet missen! 

Alle zakelijke relaties van ADO Den Haag zijn overigens ook van harte welkom bij deze wedstrijd. Zij zullen hiervoor persoonlijk een uitnodiging ontvangen.