Vanaf heden is er beperkt publiek welkom bij de Betaald Voetbal Wedstrijden. Voor de Pure Energie Eredivisie Vrouwen geldt daarbij een maximale bezetting 1/3 van de totale capaciteit. Dit betekent dat bij de competitiewedstrijd ADO Den Haag Vrouwen - SC Heerenveen onze sponsoren, seizoenkaarthouders en onze trouwe fans aanwezig kunnen (tot een beperkt maximum aantal) in het Cars Jeans Stadion.

  • Losse kaartverkoop
    Het is mogelijk om een losse kaart aan te schaffen voor deze wedstrijd via: www.adovrouwen.nl/tickets
  • Coronatoegangsbewijs
    Toeschouwers die het duel met SC Heerenveen willen bezoeken dienen naast een toegangsbewijs ook in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Dit kan met een negatieve testuitslag, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs. Via de CoronaCheckApp kan deze worden getoond. Voor toeschouwers onder de 13 jaar is alleen een geldige toegangskaart voldoende om binnen te komen.
  • Anderhalve meter afstand en mondkapje
    Wij vragen iedereen om rekening met elkaar te houden. De anderhalve meter-regel is van kracht bij het bezoeken van het Cars Jeans Stadion. Het is verplicht om plaats te nemen op een stoel. Uitsluitend personen uit hetzelfde huishouden mogen naast elkaar plaatsnemen. Het dragen van een mondkapje is verplicht in zowel binnen als buitenruimtes, met uitzondering van het moment dat je op de tribune plaats neemt op een stoel.
  • Parkeren
    Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het Cars Jeans Stadion.

Fotografie: Eric de Wit