Sinds corona bijna al het voetbal onmogelijk maakte, moeten de opleidingsteams van ADO Den Haag Vrouwen het doen met trainingen en onderlinge wedstrijden. In gemengde teams kwamen zaterdag de beloften en de meiden onder 17 met en tegen elkaar in actie.

In de eerste van drie perioden nam Laura Dankelman met een kopbal uit een corner als eerste het doel onder vuur. Goalie Isa Grimmius zag de bal naast vliegen. Aan de overkant gleed haar collega Jasmijn de Groot de bal uit de voeten van de doorgebroken Wendy Balfoort. Ook een inzet van Anne van Egmond wist zij te pareren en een kopbal van Ilaya Pata verdween naast het doel.

Balfoort leek in de tweede periode de score te openen met een afgemeten lob, maar ook zonder grensrechters keurde gelegenheidsarbiter Stephan Vos de treffer af wegens buitenspel. Aan de andere kant omspeelde Julia Banwari Grimmius en schoof de bal in het verlaten doel. Dana Breewel antwoordde met een schot van afstand, De Groot zag de bal net over de lat scheren. Bij een vleugelschot van Julie van den Berg keek de doelvrouw opnieuw werkeloos toe. Dit keer landde het leer precies in de verste kruising: 1-1. De derde periode begon met een schot van Breewel in het zijnet. Daarna wist De Groot een vrije trap van de spits uit haar doel te houden. Een enkelblessure van Breewel bracht het onderlinge duel tot een voortijd einde. Het eerste onderzoek wees uit dat er gelukkig niets was gescheurd.