Onze Brabantse trots, Pleun Raaijmakers en Amber Verspaget, hebben beiden hun contract met één jaar verlengd. De speelsters zetten donderdagmiddag hun handtekening onder de nieuwe overeenkomsten.

Pleun Raaijmakers
De 23-jarige middenveldster is vorige zomer over gekomen van PSV. Direct sinds de start van het seizoen was Pleun niet weg te denken uit de wedstrijdselectie. Echter gooide een zeer vervelende knieblessure roet in het eten, waardoor zij niet verder kwam dan negen officiële wedstrijden in haar eerste seizoen bij ADO Den Haag Vrouwen. Inmiddels is Raaijmakers op de goede weg terug en stond zij voor de uitbraak van het Coronavirus op het punt om weer minuten te gaan maken.

Amber Verspaget
Ook Amber Verspaget speelt nog een seizoen voor ADO Den Haag Vrouwen. De 22-jarige verdedigster heeft, na haar kruisbandblessure, haar rentree gemaakt bij het Beloftenelftal van de groengelen en stond eveneens op het punt om weer minuten te gaan maken bij het eerste elftal. Amber tekent voor haar derde seizoen bij de club uit de Hofstad.

ADO Den Haag Vrouwen feliciteert onze Brabantse trots, met het verlengen van hun contracten en hoopt ze snel weer te zien schitteren op het veld!