De eerste selectie is maandag begonnen aan het laatste trainingsblok van het seizoen. Na een rustperiode van een ruime week zal er nog drie weken getraind worden op De Aftrap. De oefensessies worden nog steeds achter gesloten deuren afgewerkt en zijn dus niet toegankelijk voor publiek. Uiteraard blijven de richtlijnen en protocollen van het RIVM en de KNVB leidend.

Kees de Boer, die zich afgelopen week voor twee seizoenen aan ADO Den Haag verbond, behoorde maandag voor het eerst tot de trainingsgroep. Met Randy Wolters stond er nog een ander ‘nieuw’ gezicht op het veld. De oude bekende, die in 2017 in de Haagse hoofdmacht speelde, heeft na zijn vertrek bij NEC de mogelijkheid gekregen om zijn conditie op peil te houden bij ADO Den Haag.

img 6456

De spelers die afgelopen seizoen gehuurd waren van andere clubs staan niet meer op het veld bij ADO Den Haag. Mike Havekotte, Milan van Ewijk en Robin Polley keerden eerder juist al na hun uitleenbeurt in de Keuken Kampioen Divisie terug in Den Haag. Op dit moment krijgen meerdere talenten overigens de kans om mee te trainen. Zo verschenen maandag onder anderen Hugo Botermans, Amine Essabri en Evan Rottier op het veld.

img 6451

De trainingen staan in het laatste blok van het seizoen onder leiding van Rick Hoogendorp, Virgilio Teixeira en John Nieuwenburg. In principe trekt de groep op 26 juni de deur van de jaargang 2019/2020 achter zich dicht. Vervolgens is het de bedoeling dat op of rond 20 juli het nieuwe seizoen van start zal gaan, met onder meer de nieuwe hoofdtrainer Aleksandar Rankovic op het veld.

Foto's (niet zichtbaar in de app)