Na de nederlaag tegen het Nederlands Militair elftal vorige week donderdag (3-2) oefenden de beloften van ADO Den Haag Vrouwen dinsdag in `s-Gravenzande tegen het vrouwenteam van de Nederlandse Politie en zegevierden met 4-2.

Net als de militairen zorgden de politievrouwen voor flinke tegenstand. Tot twee keer toe kwam het team van de heilige Hermandad in de eerste helft op voorsprong. Met een fantastische uithaal op aangeven van Cato Pijnacker Hordijk maakte Liz Rijsbergen 1-1 en na een doorkopbal van Dana Breewel nam de topscorer van de beloften ook de tweede gelijkmaker voor haar rekening. Kort voor de rust stelde Rijsbergen Naomi Piqué in staat de 3-2 binnen te schieten. Tien minuten voor tijd voltooide zij haar hat-trick uit een voorzet van Piqué. Ilham Abali vierde in de tweede helft haar rentree.