In de eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen haalden de beloften zaterdag flink uit tegen Antibarbari. Toen de scheidsrechter voor de laatste keer floot, had de Haagse aanhang twaaf keer kunnen juichen.

Als nieuwe trainer van de beloften stuurde trainer Stephan Vos drie nieuwelingen als basisspeelsters het veld in: Gite Deckers (afkomstig van SSS), Laura Dankelman (vorig seizoen meiden onder 16) en Anne Sellies (Ajax). Na de rust kwam ook Danique Wühl (eveneens van de meiden onder 16) in actie. Antibarbari probeerde moedig weerstand te bieden, maar kon niet verhinderen dat het eigen doel al in de eerste helft vijftien keer onder vuur werd genomen. Met een voorzet op maat lag Dankelman aan de basis van de openingstreffer. Dana Breewel knikte het leer onhoudbaar tegen de touwen. Na een hoekschop van Lizzy Mastemaker verdubbelde Katelyn Hendriks de voorsprong. Na een in eerste instantie afgeslagen trekbal van Naomi Piqué deponeerde Mastemaker de bal met een rechtse directe in de uiterste hoek. Op slag van rust vond Dankelman Breewel op de rand van het strafschopgebied. De spits draaide zich vrij en mikte het leer feilloos in de bovenhoek: 4-0.

In de tweede helft moet de doelvrouw van de tegenstander zich steeds meer een schietschijf hebben gevoeld. Nadat Kayra Nelemans met een lange afstandsraket van grote afstand doel had getroffen, was er voor de oppositie geen houden meer aan. Holly Kampers volgde het goede voorbeeld van Nelemans al snel. Daarna trof invalster Liz Rijsbergen binnen acht minuten drie keer doel, een onvervalste hat-trick. Tussendoor schoten Katelyn Hendriks en Kampers tegen de lat. Voor dubbele cijfers zorgde Breewel. Zij werkte de bal met een fraaie pirouette in het doel na voorbereidend werk van Rijsbergen en completeerde daarmee haar eigen trio aan treffers. Hendriks en Kampers bepaalden de eindstand uiteindelijk op 12-0.