Na 14 maanden revalideren maakte doelvrouw Maaike van Klink haar rentree voor de beloften van ADO Den Haag Vrouwen in een oefenwedstrijd tegen SVC `08. De meiden onder 14 verdedigden met succes hun koppositie tegen Laakkwartier en de meiden onder 16 wonnen nieuwe fans in de uitwedstrijd tegen Die Haghe.

Bij haar terugkeer onder de lat hield Maaike van Klink tegen de jongens onder 15 van SVC `08 direct haar doel schoon. Aan de andere kant bracht Liz Rijsbergen de Haagse beloften aan de leiding nadat zij de Scheveningse verdedigers haar hielen had laten zien. Angelica Hertstein bepaalde de ruststand op 0-2 na voorbereidend werk van Wendy Balfoort. In de tweede helft legde Hertstein tevens de eindstand vast uit een voorzet van Holly Kampers: 0-3.

Op Ockenburgh stelden de meiden onder 16 alles in het werk om tegen Die Haghe eindelijk weer eens het zoet van de overwinning te mogen smaken. Een vroege regen van schoten op het doel leverde geen resultaat op. Nadat de scheidsrechter een treffer van Die Haghe uit een vrij trap had geannuleerd, was het bij de daarop volgende Haagse tegenaanval wel prijs. Ravalcheny van Ommeren stuurde Julia Banwari alleen op de keeper af en zij mikte koel in de hoek: 0-1. Met die voorsprong op zak speelde ADO Den Haag echter even voor Sinterklaas, wat resulteerde in een ruststand van 2-1. Na de thee won de Haagse meiden ook in Kijkduin nieuwe fans door met goede aanvallen legio kansen te creëren. Alleen wilde de bal maar niet tussen de palen belanden. Toen zelfs de grootste fan zich lichtjes zorgen begon te maken zette Anne van Egmond haar tegenstander in de wind, slingerde de bal voor het doel en daar dook Louise van Oosten als een duveltje uit een doosje op om het leer over de lijn te werken: 2-2.

Als kersverse koploper ontvingen de meiden onder 14 Laakkwartier op Houtrust. De gasten namen de leiding door een foutje in de opbouw direct af te straffen. Vlak voor de thee maakte Shannon Tabi tegen haar oude club gelijk op aangeven van Celine van der Toorn: 1-1. In de tweede helft kreeg het team van trainer Stephan Vos meer grip op de felle tegenpartij en zag dit beloond door opnieuw een treffer van Tabi. In de slotfase kwam ook Senna Smulders - die eerder een strafschop gekeerd zag door de lat - tot scoren: 3-1. Daarmee verzekerden de jongste talenten zich van een plaats in de promotiepoule van de Eerste Klasse.