Danny Hazebroek en Rick Dame plaatsten zich eerder al met een keurige achtste plek voor de play-offs van de KPN eDivisie en de eSporters hebben daarin ook hun spierballen laten zien. Vol overtuiging wisten ze zich te kwalificeren voor de finales op woensdag 2 juni.

Hazebroek en Dame werden in de play-offs van de KPN eDivisie gekoppeld aan Feyenoord. Na een stug 0-0 gelijkspel van Hazebroek wist Dame het op uitmuntende wijze af te maken. Het 18-jarige FIFA-talent uit Naaldwijk won zijn wedstrijd met 6-1 en stelde daarmee een ticket voor de finalerondes op 2 juni veilig. In de KPN eDivisie Finals strijdt de top-acht van Nederland om de felbegeerde landstitel en een prijzenpot van in totaal 50.000 euro.

ADO Den Haag feliciteert Danny en Rick met deze mooie prestatie en wenst het duo alvast veel succes in de KPN eDivisie Finals!

edivisie1

Over de KPN eDivisie
De KPN eDivisie is een FIFA 21-competitie die georganiseerd wordt door de Eredivisie CV, in samenwerking met DreamHack Sports Games en de achttien Eredivisieclubs. Het tweede reguliere seizoen werd net als het eerste seizoen van dit jaar volledig online gespeeld. Alle wedstrijden zijn te bekijken via het YouTube-kanaal van de eDivisie. Het vorige seizoen, dat tussen november en januari werd gespeeld, werd door een recordaantal van meer dan 500.000 unieke kijkers bekeken.

Volg alle ontwikkelingen omtrent ADO Den Haag via Instagram. De wedstrijden zijn via het YouTube-kanaal van de eDivisie te zien.