Deze week valt er in het programmaboekje voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Willem II (donderdag, aftrap 14.30 uur) onder meer een interview met Jonas Arweiler te lezen. Ook kan er weer worden meegedaan aan de prijsvraag en spreken we met loyale partners Wilbert Nederpelt en Piet Looije.

In het programmaboekje vertelt de 24-jarige Duitser waarom hij steevast de eerste speler van de selectie is die zich op het trainingsveld laat zien. Tevens is de aanvaller ook vaak de eerste die zich in de vroege ochtend op het Prinses Irene Sportpark in Rijswijk meldt. Het zegt alles over de persoonlijke instelling van de Duitser.

“Ik doe het niet bewust, maar het gaat voor mij vooral om de voorbereiding op een training. Ik wil genoeg tijd hebben om bijvoorbeeld nog krachtraining te doen. Sommige spelers doen dit na de training, maar ik wil het graag ervoor doen. Dit om een bepaalde spanning in mijn lichaam op te bouwen voor die training. Dat ik als eerste op het veld sta heeft vooral te maken dat ik zin heb om te voetballen.”

Lees in het programmaboekje het gehele interview met de aanvaller.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Willem II, seizoen 2020-2021