Bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, op donderdag 13 mei tegen Willem II, zal ADO Den Haag uiteraard weer stilstaan bij eenieder die ons tijdens dit seizoen ontvallen is. Dit zullen we traditiegetrouw doen door voor de aftrap één minuut lang te applaudisseren. Het is vanaf nu mogelijk om foto's van uw geliefde of naaste in te zenden voor de videoschermen in het Cars Jeans Stadion.

Net als voorgaande jaren willen we tijdens deze minuut ook op de grote schermen foto’s laten zien van fans en/of andere betrokkenen bij ADO Den Haag die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn. Om iedereen de kans te bieden om een overledene op deze manier te herdenken, stellen wij al onze fans in de gelegenheid om een foto in te sturen. Vorig jaar hielden we deze traditie in stand in aangepaste vorm, vanwege het coronavirus en de vroegtijdige beëindiging van dat seizoen.

Wilt u een overledene op deze manier eren? Stuur dan de volgende gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

  • Foto overledene;
  • Naam overledene;
  • Datum overleden;
  • Band met ADO Den Haag van overledene.

Het liefst ontvangen wij foto’s van redelijke tot hoge kwaliteit. Op die manier is de kans dat wij de foto kunnen weergeven het grootst.

Let op: de uiterste inzenddatum om de foto in te sturen is woensdag 12 mei om 14.00 uur!

Voorwaarden: - ADO Den Haag behoudt zich het recht voor om foto’s niet te plaatsen – Door het insturen van de foto geeft u toestemming om deze foto te tonen op de videowalls in het stadion en geeft u aan dat de familie van de overledene ook toestemming geeft voor het plaatsen van de foto - Het kan zijn dat foto’s niet worden geplaatst omdat de kwaliteit van de foto niet goed genoeg is – Ingestuurde foto’s worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

210227llr9750