Vanaf dinsdag 20 april om 12.00 uur is het voor alle Seizoenkaarthouders mogelijk om een toegangskaart voor de wedstrijd ADO Den Haag - Fortuna Sittard te bestellen. Bij deze pilot mag ADO Den Haag in totaal 1.700 bezoekers ontvangen in het Cars Jeans Stadion.

Voorrang voor Seizoenkaarthouders zonder wedstrijdbezoek nu voorbij
Vanaf afgelopen vrijdag hebben de Seizoenkaarthouders die dit seizoen nog geen wedstrijd konden bezoeken de mogelijkheid om een toegangskaart te bestellen voor het thuisduel met Fortuna Sittard. Vanaf dinsdag 20 april om 12.00 uur kunnen ook de Seizoenkaarthouders die eerder dit seizoen een toegangskaart voor ADO Den Haag - FC Groningen (20 september) hebben verzilverd een toegangskaart bestellen. Na de voorrang voor de eerste categorie zijn er namelijk nog voldoende kaarten beschikbaar.

Negatieve test = verplicht!
Alle bezoekers dienen vanaf 40 uur voor de wedstrijd negatief getest te worden op het coronavirus. Een afspraak maken doe je via testenvoortoegang.nl of via de CoronaCheck-app. Zorg ervoor dat je op tijd een afspraak maakt in verband met de verwachte drukte. De verantwoordelijkheid voor het kunnen tonen van een testbewijs van een negatieve testuitslag ligt bij de bezoekers van het evenement. ADO Den Haag zal erop toezien dat alleen Seizoenkaarthouders met een negatief testbewijs toegang krijgen tot de wedstrijd. Kinderen tot en met 11 jaar hebben geen testuitslag, maar alleen een e-ticket nodig.

Klik hier voor meer informatie over het bezoeken van ADO Den Haag - Fortuna Sittard.