ADO Den Haag wenst u en uw dierbaren een gelukkig, sportief en bovenal gezond 2021. Helaas kan er wegens de lockdown niet op het nieuwe jaar geproost worden op de traditionele nieuwjaarsreceptie, maar daarvoor hebben we wel een mooi alternatief geboden. Op vrijdag 8 januari was het om 20.00 uur tijd voor onze Nieuwjaarsspecial, die voor iedereen te zien is op deze pagina en via ons YouTube-kanaal!

 

Tijl Beckand met zes gasten
In de Nieuwjaarsspecial van ADO Den Haag maakte Tijl Beckand zijn opwachting als tafelheer. De bekende tv-persoonlijkheid, een groot supporter van ADO Den Haag, ontving als presentator diverse gasten. Er werd teruggeblikt op het bewogen jaar 2020, maar ook vol verwachting uitgekeken naar hetgeen 2021 in petto zal hebben voor de club. Daarnaast was er ruimte voor bijzondere verhalen en leuke anekdotes.

Ruud Brood en Daryl Janmaat
Hoofdtrainer Ruud Brood en de kersverse aanwinst Daryl Janmaat waren de eerste gasten die bij Beckand aan tafel aanschoven. Brood gaat in op de vraag hoe het is om weer elke dag als trainer op het veld te staan en vertelt hoe hij de weg omhoog denkt te kunnen vinden met ADO Den Haag. Janmaat vertelt uitgebreid over zijn comeback in het Haagse en stippelt uit hoe hij de rest van het seizoen voor zich ziet.

Sjaak Polak en Wesley Verhoek
Na een uitgebreid vraaggesprek over het eerste elftal was het tijd voor twee gewaardeerde oudgedienden: Sjaak Polak en Wesley Verhoek. Twee pure Haagse jongens, die in het seizoen 2004/2005 teamgenoten waren bij ADO Den Haag. In dit blok was er uiteraard genoeg ruimte geserveerd voor mooie kleedkamerverhalen en Haagse humor, waardoor de sfeer voor Verhoek en Polak als vanouds voelde. Natuurlijk kon ook ADO Den Haag Vrouwen, waar Polak met trots de hoofdtrainer van is, niet ontbreken als gespreksonderwerp. Ook Verhoek vertelde wat hem momenteel, als zaakwaarnemer, zoal bezighoudt.

Mohammed Hamdi en Rob van den Beukel
In blok drie stond onder meer het bijzondere verhaal van Rob van den Beukel centraal. De gepassioneerde man is van kleins af aan al supporter van ADO Den Haag, heeft een prachtige collectie plakboeken van de club en vertelt een indrukwekkend verhaal waarmee hij laat voelen dat ADO Den Haag veel meer is dan voetbal. Met Mohammed Hamdi sprak Beckand over de actuele stand van zaken en de toekomst van ADO Den Haag. Het laatste woord in de Nieuwjaarsspecial was ook voor de Algemeen Directeur.

Hamdi had aan het einde van de uitzending een speciale verrassing voor Van den Beukel, die als blijk van waardering voor zijn supporterschap en zijn kippenvelverhaal een Seizoenkaart voor drie jaar overhandigd kreeg.