ADO Den Haag wenst u en uw dierbaren een gelukkig, sportief en bovenal gezond 2021. Helaas kan er wegens de lockdown niet op het nieuwe jaar geproost worden op de traditionele nieuwjaarsreceptie, maar daarvoor bieden we wel een mooi alternatief. Komende vrijdag (8 januari) is het om 20.00 uur tijd voor onze Nieuwjaarsspecial, die voor iedereen te zien is via ons YouTube-kanaal!

In de Nieuwjaarsspecial van ADO Den Haag zal Tijl Beckand zijn opwachting maken als tafelheer. De bekende tv-persoonlijkheid, een groot supporter van ADO Den Haag, zal als presentator diverse gasten ontvangen. Er wordt teruggeblikt op het bewogen jaar 2020, maar ook vol verwachting uitgekeken naar hetgeen 2021 in petto zal hebben voor de club. Daarnaast is er ruimte voor bijzondere verhalen en leuke anekdotes. Wat kunt u precies verwachten en wie schuiven er aan?

Ruud Brood en Daryl Janmaat
Hoofdtrainer Ruud Brood en de kersverse aanwinst Daryl Janmaat zijn de eerste gasten die bij Tijl aan tafel zullen aanschuiven. Hoe is het voor Brood om weer elke dag op het veld te staan en hoe denkt de trainer de weg omhoog te kunnen vinden met ADO Den Haag? Hoe ervaart Janmaat zijn comeback in het Haagse en hoe ziet hij de rest van het seizoen voor zich? Tijl gaat het de mannen uiteraard vragen.

210104llr8492

Sjaak Polak en Wesley Verhoek
Na een uitgebreid vraaggesprek over het eerste elftal is het tijd voor twee gewaardeerde oudgedienden: Sjaak Polak en Wesley Verhoek. Twee pure Haagse jongens, die in het seizoen 2004/2005 teamgenoten waren bij ADO Den Haag. We horen hoe het met beide heren gaat en uiteraard is er ook ruimte voor mooie kleedkamerverhalen en Haagse humor. Natuurlijk kan ook ADO Den Haag Vrouwen, waar Polak met trots de hoofdtrainer van is, als gespreksonderwerp niet ontbreken.

210104llr9721

Mohammed Hamdi en Rob van den Beukel
In blok drie is het tijd voor het bijzondere verhaal van Rob van den Beukel. De gepassioneerde man is van kleins af aan al supporter van ADO Den Haag, neemt een prachtige collectie plakboeken mee en vertelt een indrukwekkend verhaal waarmee hij laat voelen dat ADO Den Haag veel meer is dan voetbal. Met Mohammed Hamdi praat Tijl over de actuele stand van zaken en de toekomst van ADO Den Haag. Het laatste woord in de Nieuwjaarsspecial is ook voor de Algemeen Directeur.

210104llr0291

Vrijdag om 20.00 uur
Zorg dus dat je komende vrijdag op tijd klaarzit voor de Nieuwjaarsspecial van ADO Den Haag. Met interessante gasten, schitterende verhalen en duiding bij de actualiteit rondom de club mag je dit zeker niet aan je voorbij laten gaan. De special is te zien via het YouTube-kanaal en de officiële website van ADO Den Haag.