ADO Den Haag en Business Netwerk Haaglanden (BNH) gaan intensief van de mogelijkheid gebruikmaken om elkaar én elkaars netwerk te versterken. De businessclubs van beide partijen zijn een driejarige overeenkomst aangegaan, die dus tot medio 2023 zal lopen.

Dankzij de overeenkomst kunnen de businessclubs elkaars netwerk beter benutten en vergroten. Voor ADO Den Haag geldt dat er veel bestaande sponsoren, maar ook potentiële businessleden zijn aangesloten bij het BNH. De club organiseert voor dit zakelijke netwerk overigens elk seizoen een businessevent rondom een wedstrijd. Daarnaast vindt er aan weerszijden een aantal exposure-activiteiten plaats, zodat de businessclubs bij elkaar onder de aandacht blijven. In tijden als deze, waarin de bal niet rolt, blijft het voor ADO Den Haag belangrijk om de contacten met het MKB warm te houden en in het licht hiervan is de samenwerking met het BNH van grote waarde. Aan de andere kant zorgt de aantrekkingskracht van ADO Den Haag voor veel nieuwe leden bij het BNH.

Leonard van Spronsen is niet alleen de voorzitter van Business Netwerk Haaglanden, maar ook al tijden een groot supporter van ADO Den Haag. “Ik vind het prachtig om de club mee te helpen om de businessclub een nieuwe dimensie te geven. We zijn er trots op dat we deze samenwerking aangaan”, aldus Van Spronsen. “We gaan samen connecties zoeken, omdat verbinding loont. Sport en business zijn hier het ideale middel voor, vanwege de toegankelijkheid en de beleving. Daar wil je gewoon een link mee hebben als bedrijf. Juist ook in deze coronatijd, waarin verbinding misschien nóg wel belangrijker is, ook op het gebied van kennisuitwisseling. We gaan bouwend samenwerken, wat ook past bij het Haagse. Daar staat een community waar men positief over elkaar is en elkaar versterkt.”

Over Business Netwerk Haaglanden
Business Netwerk Haaglanden (BNH) faciliteert een regionaal zakenplatform voor aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Haaglanden. Doelstelling is om bedrijven en organisaties (vanaf tien medewerkers) met elkaar te verbinden, waardoor leads en new business voor partners en leden gegenereerd worden. Met het motto ‘als netwerken om business draait...!’ streeft BNH naar het stimuleren van onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk.

bewerkt1 site

Van links naar rechts: Steven Corijn, Leonard van Spronsen (beiden Business Netwerk Haaglanden), Mohammed Hamdi en Gert-Jan Bunt (beiden ADO Den Haag)