ADO Den Haag en CSU hebben hun bestaande partnerschap vroegtijdig met twee jaar verlengd én geïntensiveerd. De partijen zullen derhalve, in de uitgebreide vorm, minimaal tot medio 2022 aan elkaar verbonden zijn.

Het is een verdere versteviging van de samenwerking, waarmee ADO Den Haag vol tevredenheid verzekerd blijft van de diensten van de schoonmaakpartner voor het Cars Jeans Stadion. CSU mag zich op haar beurt voor de komende drie seizoenen, naast Strategisch Partner van ADO Den Haag, ook de trotse rugsponsor van de ADO Den Haag-jeugdteams noemen.

Partnership 2.0
Mohammed Hamdi, Algemeen Directeur van ADO Den Haag, heeft veel respect voor CSU. “We horen weleens de opmerking dat ADO Den Haag maar weinig ‘corporates’ aan zich weet te binden, maar CSU is een mooi voorbeeld van een gevestigde en gerespecteerde onderneming die een commitment voor de langere termijn afsluit met onze club. We zijn uitermate tevreden met de service van CSU, maar beschouwen dit ook als een 2.0 partnerschap.”

Hamdi legt uit wat hij daarmee bedoelt. “Het unieke aan deze samenwerking is dat we dit partnerschap vanuit twee kanten benutten. Enerzijds willen wij vanuit onze kant veel inspanningen doen om CSU te helpen en aan te bevelen, maar aan de andere kant kijkt CSU ook of het ADO Den Haag kan helpen door nieuwe verbindingen tot stand te brengen met behulp van haar brede netwerk. We zijn ambassadeurs van elkaar. Dat maakt dit een krachtige samenwerking.”

Raakvlakken
ADO Den Haag en CSU treffen met elkaar een partner met een soortgelijke visie; beide organisaties hebben een sterke maatschappelijke en sociale betrokkenheid bij de regio Den Haag. CSU creëert werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie, terwijl de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij een soortgelijke rol inneemt.

“Met het sponsoren van de jeugdopleiding van ADO Den Haag versterkt CSU haar rol in de ontwikkeling van nieuwe talenten”, vertelt Serge de Brouwer, Businessunit Directeur van CSU. “Het is namelijk dé plek waar jongeren leren in teamverband te sporten en denken. Teamsport en samenwerken is iets wat CSU ook hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast is de jeugdacademie van ADO Den Haag natuurlijk een belangrijke levensader van de club. Als Strategisch Partner is CSU dan ook trots om daar een steentje aan bij te dragen.”

img 3389

Op de foto van links naar rechts: Bas Vermaat (Rayonmanager CSU), Mohammed Hamdi (Algemeen Directeur ADO Den Haag), Serge de Brouwer (Businessunit Directeur CSU), Jeroen Kik (Districtsmanager CSU), Robin Burgman (Coördinator Sales & Partnerships ADO Den Haag)