(Nieuwe) mensen leren kennen, netwerken en vooral in een zeer gezellige setting met elkaar babbelen. Dat was het zakelijke speeddate-event, dat op donderdag 17 oktober op de Scheveningse Pier plaatsvond, in een notendop. Het was een zeer geslaagde activiteit, die absoluut voor herhaling vatbaar is.

Vanaf 16.30 uur werd De Pier betreden door 75 leden van de Business Club van ADO Den Haag. De aanwezigen verzamelden zich bij de bar halverwege op De Pier en werden vervolgens in groepjes over de betonconstructie geleid door Lex Immers, Tom Beugelsdijk, Danny Bakker en Aleksandar Bjelica. Het viertal selectiespelers wandelde met veel enthousiasme met de zakelijke relaties van de entree van De Pier naar de bar. Vanuit daar werd de route vervolgd naar het iconische reuzenrad van Scheveningen.

De deelnemers werden ingedeeld bij mensen die ze (op voorhand) nog niet zo goed kenden en stapten in clubjes van zes de gondels van het reuzenrad in. Daar werd er gezellig gekeuveld over het wel en wee rond ADO Den Haag, het Haagse bedrijfsleven en de fraaie omgeving waarin het speeddate-event zich afspeelde.

img 2905

Na het avontuurtje op hoogte in het reuzenrad werden de goede gesprekken aan tafel voortgezet in Restaurant ZILT, waar algemeen directeur van De Pier Herman Smit nog een woordje deed. Er werd een smakelijk voor-, hoofd- en nagerecht voorgeschoteld aan de leden van de Business Club, die tijdens het dessert ook nog een muzikale traktatie kregen van ‘Daisy & The Boys’.

De avond werd afgesloten met een lekkere ‘naborrel’, voordat er rond 21.30 uur een punt gezet kon worden achter een zeer geslaagd speeddate-event. ADO Den Haag kijkt hier met een goed gevoel op terug en is ervan overtuigd dat dit ook geldt voor de aanwezige zakelijke relaties.

Foto's (niet zichtbaar op de App)