Voor de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen AZ werd er een speciale editie van ‘De Tafel van Kees’ georganiseerd in de Residentie Lounge van het Cars Jeans Stadion. De zakelijke relaties van de club kregen zodoende een speciale voorbeschouwing op het toch al bijzondere affiche voorgeschoteld. ADO TV was erbij.

Rond 15.45 uur nam Kees Jansma, sinds kort directieadviseur bij ADO Den Haag, het woord in de Residentie Lounge. De ervaren sportpresentator verwelkomde meteen zijn eerste twee gasten aan tafel. Mohammed Hamdi en Robert Eenhoorn, de algemeen directeuren van ADO Den Haag en AZ, werden door Jansma gevraagd naar de bijzondere samenwerking tussen de clubs die momenteel het Cars Jeans Stadion met elkaar delen. Daarna werd er uitgebreid op de wedstrijd vooruitgeblikt met clubiconen Lex Schoenmaker en Kees Kist.

De Tafel van Kees was een wekelijks discussieprogramma dat tot een paar maanden terug op zondagochtend op FOX Sports werd uitgezonden. Met deze speciale ADO Den Haag-editie beleefden de sponsoren een uitstekende warming-up voor de wedstrijd, die helaas niet het gewenste resultaat kende.