“Bij ADO Den Haag kan ik mezelf zijn en voel ik me op mijn gemak.” Het zijn de woorden van Piet Looije, die drie maanden geleden met zijn bedrijf Looije Verpakkingen broeksponsor van ADO Den Haag werd. Niet voor niets wordt er nu alweer een nieuwe stap gezet in de samenwerking. Want omdat het dusdanig goed bevalt, is Looije Verpakkingen nu Strategisch Partner van de club geworden.

Piet Looije, sinds het Zuiderpark-tijdperk al bij ADO Den Haag te vinden, zette afgelopen week in het bijzijn van Michiel Kramer en Lex Immers de handtekening onder het contract dat deze mooie ‘promotie’ bezegelde. Looije Verpakkingen mag zich nu voor drie jaar Strategisch Partner van de club noemen. De specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit blijft ook de broekjes van de ADO Den Haag-spelers sieren. Voor dit seizoen was Looije Verpakkingen al jaren met een delegatie van tien personen voor een diner en een wedstrijd in het Cars Jeans Stadion aanwezig, was het Westlandse bedrijf al regelmatig Wedstrijd- of Balsponsor en pronkte het logo van Looije Verpakkingen ook al op de broekjes van ADO Vrouwen.

“Toen wij broeksponsor van ADO Den Haag werden heb ik al gezegd dat Looije Verpakkingen zich één voelt met de club”, zegt directeur Looije over de hernieuwde samenwerking. “Net als ADO Den Haag houden wij van voetbal, kwaliteit, duurzaamheid en toegankelijkheid. Het laatstgenoemde is iets wat ik écht waardeer bij ADO Den Haag en is ook de belangrijkste reden dat ik graag klanten meeneem naar het Cars Jeans Stadion. Daar kan je in een losse en informele setting genieten van het voetbal, de mensen en alles eromheen.”

Henrik-Jan Rinner, statutair directeur en CFO/COO van ADO Den Haag, schudde Looije afgelopen week met een uitstekend gevoel de hand bij het tekenmoment. “Piet straalt een groot enthousiasme uit en heeft al vaak laten zien dat hij een hart voor onze club heeft. Dit strategische partnerschap is een mooie blijk van vertrouwen en commitment van hun kant, maar toont ook eens te meer aan dat het Westland voor ons een steeds belangrijkere regio wordt.”

Over Looije Verpakkingen
Looije Verpakkingen is een snelgroeiende organisatie, die iedere dag 800 tot 1.000 mensen bij haar klanten aan het werk heeft. De specialist in uitzenden en het verpakken van groente en fruit is continu op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die passen bij de kernwaarden teamwork en resultaatgerichtheid. Klik hier voor de mogelijkheden wat dit betreft.

img 1720
Op de foto van links naar rechts: Michiel Kramer, Henrik-Jan Rinner, Piet Looije, Agata Looije, Lex Immers