Daags na de eerste driepunter van het nieuwe seizoen kwam de Business Club van ADO Den Haag bijeen voor een gezellige borrel bij de Kompaan. Op deze prachtige locatie in de Binckhorsthaven, gesierd door een moderne brouwerij, werd het zakelijke seizoen in een ongedwongen sfeer ingeluid.

Een mooie delegatie van business leden, zakelijke relaties, selectiespelers, staf, medewerkers en directie hebben met elkaar kort teruggeblikt op het afgelopen seizoen en vervolgens geproost op het nog prille seizoen. Toen vrijwel alle gasten gearriveerd waren, werd de avond formeel geopend door Henrik-Jan Rinner. De interim-directeur stelde vervolgens ook de nieuwe algemeen directeur Mohammed Hamdi voor.

Naast Hamdi werden ook de nieuwe spelers van ADO Den Haag geïntroduceerd voor de zakelijke leden en relaties van de club. De aanwinsten werden naar voren geroepen door Ronald van der Geer. De man met de microfoon stelde ook wat vragen aan Lorenzo van Kleef, het talent uit de eigen opleiding dat onlangs zijn debuut vierde in de uitwedstrijd tegen PSV. “Mijn oma was erg trots na mijn debuut”, sprak Van Kleef met een glimlach.

Vanwege de behoorlijke hitte werd er gretig gebruikgemaakt van de mogelijkheid om de smakelijke bieren van de Kompaan te proeven. Ook werden er verrassende lekkernijen uitgedeeld. Zo vielen de kaaspoffertjes erg in de smaak. Rond een uurtje of acht werd er een punt gezet achter de zakelijke seizoensopening, die weer dik in orde was!

Video

 

Foto's