Deze zondag (aftrap 16.45 uur) speelt ADO Den Haag de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Deze wedstrijd stond de afgelopen vier seizoenen in de Eredivisie op het programma maar beide ploegen ontmoeten elkaar nu in speelronde vijftien van de Keuken Kampioen Divisie. Hieronder lees je alles wat je moet weten over het duel van zondag.

FEITEN EN WEETJES

  • Haags Kwartiertje: ADO Den Haag maakte dit seizoen maarliefst zeven goals in het laatste kwartier. Vier van de zeven goals, die in het laatste kwartier vielen, werden gemaakt in het Cars Jeans Stadion. 
  • Gecreërde kansen: Sem Steijn creërden dit seizoen al 30 kansen voor ADO Den Haag. Alleen Thom Haye (40) en Naci Unüvar (32) creërden meer kansen voor hun ploeg dit seizoen. 
  • Onderlinge ontmoetingen: ADO Den Haag won maar één van de laatste vijf thuiswedstrijden tegen VVV-Venlo in alle competities. Twee van de laatste drie thuiswedstrijden gingen verloren.
  • Teleurstellende reeks VVV: Tegenstander VVV-Venlo kent een teleurstellende reeks van vier nederlagen op rij. Ook pakte de ploeg slechts drie punten in uitwedstrijden dit seizoen, minder dan elke andere ploeg in de Keuken Kampioen Divisie

Geen publiek

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en VVV-Venlo zal zonder aanwezigheid van publiek gespeeld worden. Dit is het gevolg van de maatregelen die zijn afgekondigd door de regering. Besloten is dat de komende drie weken geen publiek welkom is in de voetbalstadions van Nederland.

Meer informatie lees je hier.

 

BEKIJK HIER HET PROGRAMMABOEKJE VOOR ADO DEN HAAG - VVV-VENLO