Vanaf maandag 25 oktober is het voor iedereen mogelijk, om ook doordeweeks, naar je favoriete voetbalstadion af te reizen’. ADO Den Haag opent namelijk haar eigen lunchroom in het Cars Jeans Stadion genaamd (hoe kan het ook anders) Haags Kwartiertje.

‘Haags Kwartiertje’
Het Haags Kwartiertje is bij iedereen die ADO Den Haag een warm hart toedraagt natuurlijk een bekend begrip. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd wordt er afgeteld en gaat iedereen in het stadion er nog is goed achter staan om gezamenlijk de overwinning over de streep te trekken. Nu is Haags Kwartiertje ook de naam van de nieuwe lunchroom die geopend wordt op de begane grond van het Cars Jeans Stadion, de entree van de lunchroom is via de hoofdingang. Nog niet eerder geweest? We zijn gevestigd op ‘Haags Kwartier 55’.

Samenwerking met ROC Mondriaan
ADO Den Haag opent de lunchroom in samenwerking met ROC Mondriaan. Zo kunnen wij binnen een professionele omgeving studenten de fijne kneepjes van het horeca-vak leren.

Openingstijden en reserveren
Bij lunchroom ‘Haags Kwartiertje’ kun je van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur -17.00 uur terecht. De lunchroom bevindt zich op de begane grond en de entree is via de hoofdingang van het Cars Jeans Stadion. Reserveren is niet nodig tenzij u met grote groepen komt eten. Vanaf 8 personen kunt u reserveren door te bellen met 070 305 4500.

Let erop dat wij bij entree ook de persoonlijke QR-code dienen te scannen.  

Wij kijken ernaar uit om u kennis te laten maken met ons Haags Kwartiertje.