De kaartverkoop voor de de TOTO KNVB bekerwedstrijd tussen Sparta Nijkerk en ADO Den Haag is inmiddels gesloten. Supporters die een kaart hebben aangeschaft voor deze uitwedstrijd lezen hieronder meer over de vertrektijden van de bus en de aanrijroute voor hen die met de auto naar Nijkerk afreizen.

Vertrektijden bus
Supporters die met de bus afreizen richting Nijkerk dienen zich op dinsdag 26 oktober om 17.15 uur te verzamelen in de negen meter ring bij het uitvak van het Cars Jeans Stadion. De bus vertrekt om 17:30 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op parkeerterrein P2 te parkeren.

Auto
Supporters die met de auto afreizen naar Nijkerk verzoeken wij om onderstaande aanrijroute aan te houden. Er is een vrije vervoersregeling van kracht wat betekent dat je niet hoeft om te wisselen bij het Cars Jeans Stadion. 

aanrijroute

Standaardvoorwaarden van kracht
Voor deze uitwedstrijd gelden verder de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder meer in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is wel toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten.In de bussen geldt een rookverbod. Er kan op verzoek op de heen en terugweg worden gestopt. In principe wordt er zonder tussenstop heen en weer gereisd.

We wensen je een succesvolle wedstrijd toe en bedanken je voor jouw support!