De kaartverkoop voor de uitwedstrijden tegen Sparta Nijkerk en De Graafschap is van start gegaan. Voor beide wedstrijden kunnen Seizoen- en Clubkaarthouders nu toegangskaarten aanschaffen. 

spa ado

Sparta Nijkerk - ADO Den Haag: TOTO KNVB Beker (dinsdag 26 oktober) 
ADO Den Haag gaat dinsdag 26 oktober op bezoek bij Sparta Nijkerk voor een wedstrijd in de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi. De aftrap is om 20.00 uur. Voor deze wedstrijd geldt een vrije vervoersregeling wat betekent dat supporters van ADO Den Haag op eigen gelegenheid naar Nijkerk kunnen afreizen. ADO Den Haag biedt overigens ook een buscombi aan voor supporters die hier gebruik van willen maken. De kaartverkoop voor deze wedstrijd loopt tot zondag 24 oktober 17.00 uur. Voor het bezoeken van uitwedstrijden dien je in het bezit te zijn van een geldige Seizoen- of Clubkaart. Voor deze wedstrijd kunnen ook Seizoen- en Clubkaarthouders zonder 'uitkaartstatus' (oftewel een foto op de hardcard) een toegangskaart aanschaffen. In totaal zijn er 500 kaarten beschikbaar voor het uitvak. Van het totale aantal kaarten zijn er 50 plekken voor de buscombi beschikbaar, bij minder dan 25 verkochte buscombi-tickets behoudt ADO Den Haag zich het recht voor om deze buscombi te annuleren en zal er restitutie verleent worden. 

gra ado

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober)
Op vrijdag 29 oktober staat de dertiende speelronde van de Keuken Kampioen Divisie op het programma. ADO Den Haag gaat dan op bezoek bij De Graafschap. De afrap is eveneens om 20.00 uur. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. De kaartverkoop voor deze wedstrijd loopt tot woensdag 27 oktober 12.00 uur. Voor het bezoeken van uitwedstrijden dien je in het bezit te zijn van een geldige Seizoen- of Clubkaart. In totaal zijn er 550 kaarten beschikbaar voor het uitvak in Doetinchem. 

Kaarten bestellen
Kaarten bestellen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving'. Klik hieronder om direct jouw tickets te bestellen. 

actiebtn inl scc

Testen voor toegang
Nog altijd zijn er maatregelen omtrent het coronavirus van kracht. Naast een toegangskaart en een identificatiebewijs dien je ook een QR-code te laten scannen. Je verkrijgt een QR-code in de CoronaCheckApp middels een negatieve testuitslag, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs.