De kaartverkoop voor de uitwedstrijd Helmond Sport - ADO Den Haag is vandaag van start gegaan. Voor Seizoen- en Clubkaarthouders is het nu mogelijk om kaarten aan te schaffen voor de uitwedstrijd in Helmond. 

Helmond Sport - ADO Den Haag (vrijdag 15 oktober) 
ADO Den Haag gaat deze vrijdag op bezoek bij Helmond Sport, om 20.00 uur zal er afgetrapt worden. Als gevolg van het uitstellen van de kaartverkoop zoals eerder gecommuniceerd, hebben supporters van ADO Den Haag tot donderdag 14 oktober 17.00 uur de mogelijkheid om een kaart voor deze wedstrijd aan te schaffen. Voor het bezoeken van uitwedstrijden dien je in het bezit te zijn van een geldige Seizoen- of Clubkaart. In totaal zijn er 380 kaarten beschikbaar voor het uitvak en er geldt voor deze wedstrijd een verplichte buscombi. Het instappen voor de buscombi zal om 16.30 uur aanvangen. Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving 

Testen voor toegang
Nog altijd zijn er maatregelen omtrent het coronavirus van kracht. Naast een toegangskaart en een identificatiebewijs dien je ook een QR-code te laten scannen. Je verkrijgt een QR-code in de CoronaCheckApp middels een negatieve testuitslag, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs.