In aanloop naar het thuisduel tegen FC Den Bosch sprak ADO TV met Gregor Breinburg, over het thuisduel van zondag maar natuurlijk ook over zijn gevoel na het behalen van de periodetitel. “Het is een mooi gevoel, voor de club, voor de supporters, maar ook voor onze jonge ploeg. Ik heb genoten van de wedstrijd. We waren dominant in een wat ander systeem. De wedstrijd liep zoals je dat graag wil”.

De blijdschap en het feest na afloop was dan ook groots. “Het was groot feest in de bus. Het was waar de club naar snakte, en de spelers ook. Het was voor het eerst sinds lange tijd dat we weer iets wonnen”.

Gregor heeft inmiddels zijn waarde bewezen op het middenveld. “Ik baal dat ik twee wedstrijden heb gemist. Ik ben redelijk tevreden, maar het kan altijd beter. Er is geen tijd voor verslapping, we moeten gewoon weer focussen. Zondag is er weer een wedstrijd, dan begint alles weer op nul”.

Het jonge team van Ruud Brood heeft zich ontwikkeld tot een stabiele ploeg in de Keuken Kampioen Divisie. “We moeten elkaar scherp houden. Alles wat er om de club gebeurt, moet je je voor afsluiten. Het is een mooie uitdaging om de punten weer in te halen die we verloren zijn”.

Het doel voor zondag is duidelijk. “Ik wil de drie punten! We willen weer inlopen, niet meer en niets minder”.