Komende zondag (aftrap 14.30 uur) staat de wedstrijd ADO Den Haag - FC Den Bosch op het programma. Nadat ADO Den Haag afgelopen vrijdag op bezoek bij MVV de periodetitel en het daarbij behorende Play-Off ticket in de wacht sleepte, staat zondag de nummer negentien van de ranglijst op het programma. Hieronder lees je alles wat je moet weten over het duel van zondagmiddag.

FEITEN EN WEETJES

  • Succesvolle reeks ADO Den Haag: ADO Den Haag won de laatste drie wedstrijden en kan voor het eerst sinds het succesvolle jaar 2011 vier opeenvolgende duels op een rij winnen in alle competities.
  • FC Den Bosch op zoek naar doelpunten: FC Den Bosch verloor de laatste twee Keuken Kampioen Divisie-duels zonder zelf te scoren. De laatste keer dat dit drie keer op rij gebeurde was in 2012. 
  • Sem staat scherp aan de aftrap: Sem Steijn scoorde dit seizoen al drie keer in de eerste tien minuten van een wedstrijd. Samen met Ralf Seuntjes staat hij bovenaan in dit klassement. 
  • Doelpuntenfestijn: In de afgelopen vijf duels wist ADO Den Haag maarliefst 16 keer te scoren. Een gemiddelde van ruim 3 doelpunten per wedstrijd.
  • Onderlinge duels: Van alle spelers die minimaal 50 duels speelden won niemand zoveel persoonlijke duels als Kevin Felida van FC Den Bosch (70,2%), Boy Kemper (70%) en Jamal Amofa (69,6%) volgen hem op de voet. 

SEIZOEN/CLUBKAARTVERPLICHTING VOOR DEZE THUISWEDSTRIJD

Het belooft een sfeervolle zondagmiddag te worden in het Cars Jeans Stadion. Na een succesvolle eerste periode en het behalen van de periodetitel is het zo gewenste Play-Off ticket binnen. Zondag dus de eerste wedstrijd van de tweede periode. Voor deze wedstrijd geldt een Seizoen/Clubkaartverplichting, dit betekent dat je alleen kaarten kunt bestellen met een Seizoen- of Clubkaart. 

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen gebruik maken van de (hardcard) Seizoenkaart voor toegang tot het Cars Jeans Stadion, daarbij hebben zij de mogelijkheid om voor de wedstrijd ADO Den Haag - FC Den Bosch één extra kaart bij te bestellen. Dit doe je door in te loggen in je persoonlijke 'Mijn ADO Den Haag' omgeving.

Clubkaarthouders
Clubkaarthouders kunnen binnen de persoonlijke 'Mijn ADO Den Haag'-omgeving eveneens één toegangskaart aankopen. Heb je nog geen Clubkaart dan kun je deze voor slechts EUR 2,50,- aanvragen. Je hebt dan direct de mogelijkheid om jouw kaart te bestellen alleen zal jouw fysieke Clubkaart zondag nog niet binnen zijn. Bezoekers die de Clubkaart nog niet fysiek in bezit hebben vragen wij om een geldige legitimatie te kunnen tonen.

actiebtn kaartverkoop

ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR JOUW WEDSTRIJDBEZOEK

Stadionkassa's en fanstore vanaf 11.30 uur open
Zowel de stadionkassa's als de fanstore zullen drie uur voor aanvang van de wedstrijd haar deuren openen. Let wel op dat het alleen met een Seizoen- of Clubkaart mogelijk is om een kaart aan te schaffen voor deze wedstrijd. 

Coronamaatregelen
Voor toegang tot de wedstrijd van zondag dien je naast een toegangsbewijs ook een identificatiebewijs en een geldige QR-code te kunnen tonen. Het verkrijgen van een QR-code kan met een negatieve testuitslag (aanmelden via testenvoortoegang.nl) van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Via de CoronaCheckApp of via coronacheck.nl kan je dan jouw QR-code aanmaken. Voor toeschouwers onder de 13 jaar is een QR-code geen vereiste om binnen te komen. Er geldt gedurende het wedstrijdbezoek geen mondkapjesplicht in het Cars Jeans Stadion en ook de 1,5 meter is niet van toepassing bij je bezoek aan het Cars Jeans Stadion.

Parkeren op P1 of P3
Parkeren kan zondag op P1 en P3 en kost EUR 10,-. Voor P3 kan er online een parkeerkaart aangekocht worden. Klik hier om deze online aan te schaffen. Voor P1 kan er alleen aan bij het oprijden van het parkeerterrein (contant en gepast) betaald worden.

Bezoekers van de vakken A en C
Bezoekers van de vakken A en C zullen voor de wedstrijd via de ingang van de Brasserie het Cars Jeans Stadion betreden. Vanaf het parkeerterrein gezien bevindt deze ingang zich (zo'n 50 meter) rechts van de hoofdingang. Ook in de rust en na de wedstrijd is de Brasserie toegankelijk voor iedereen met een toegangskaart op de vakken A of C. Na de wedstrijd zal het, voor iedereen die de Brasserie niet meer wenst te bezoeken, mogelijk zijn om via poort 27/28 het Cars Jeans Stadion te verlaten.

BEKIJK HIER HET PROGRAMMABOEKJE VAN ADO DEN HAAG - FC DEN BOSCH