ADO Den Haag heeft een oefenwedstrijd toegevoegd aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Haagse formatie speelt op donderdag 1 juli een vriendschappelijk duel met CASA Academy. De wedstrijd, waarbij publiek welkom is en toegangskaarten vijf euro kosten, zal om 18.00 uur beginnen op het hoofdveld van het Prinses Irene Sportpark in Rijswijk.

Laakkwartier
Naast de wedstrijd van komende donderdag tegen een team van (voormalig) profvoetballers en talenten werd eerder al bekend dat ADO Den Haag tijdens de voorbereiding zal oefenen bij HVV Laakkwartier. Het duel met Laakkwartier vangt aanstaande zaterdag om 15.00 uur aan en publiek is welkom. Toegangskaarten kosten voor deze wedstrijd vijf euro en zijn alleen op de wedstrijddag verkrijgbaar bij de toegangspoorten aan de Jan van Beersstraat en Janssoniusstraat.

Feyenoord
Later deze oefencampagne zal ADO Den Haag tevens een wedstrijd spelen tegen Feyenoord. Op zondag 1 augustus is het team van hoofdtrainer Ruud Brood te gast in Rotterdam-Zuid. De komende periode zal de rest van het oefenprogramma duidelijk worden.