ADO Den Haag begint het seizoen 2021/2022 op zondag 8 augustus (aftrap 12.15 uur) met een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. Dat blijkt uit het definitieve programma dat de KNVB op vrijdagmiddag heeft prijsgegeven. In dit bericht lees je alle relevante informatie over het definitieve schema, dat voor ADO Den Haag geen wijzigingen bevat ten opzichte van de conceptplanning.

Start in eigen huis
Na het thuisduel met Jong Ajax zal ADO Den Haag haar eerste uitwedstrijd van het seizoen een speelronde later afwerken. Op vrijdagavond reist de Haagse equipe af naar FC Volendam. In speelronde 3 volgt de thuisontmoeting met FC Emmen. De laatste wedstrijd in de reguliere competitie staat gepland op vrijdag 6 mei. ADO Den Haag is dan te gast bij FC Emmen.

Speeldagen
ADO Den Haag komt in het eigen Cars Jeans Stadion elf keer op vrijdag, één keer op zaterdag en zesmaal op zondag in actie. De uitwedstrijden staan gepland op vrijdag (twaalfmaal), zondag (twee keer) en maandag (vier keer). De speeldagen en tijden voor speelronde 32 worden in een later stadium bekendgemaakt

Download hier het agendabestand met alle wedstrijden (met uitzondering van de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht)

Defintief programma Keuken Kampioen Divisie 2021/2022
(klik op de afbeelding voor de printversie)

whatsapp image 2021 06 09 at 10.59.15