De losse kaartverkoop voor de eerste twee thuiswedstrijden van ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie zijn van start gegaan. Het betreft de thuiswedstrijden tegen Jong Ajax (zondag 8 augustus) en FC Emmen (vrijdag 20 augustus). Bestel nu jouw tickets voor de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen! 

ADO Den Haag - Jong Ajax (8 augustus)
Voor de openingswedstrijd tegen Jong Ajax op zondag 8 augustus geldt een clubkaartverplichting. Dit betekent dat het alleen mogelijk is om tickets aan te kopen indien je in het bezit bent van een geldige ADO Den Haag Seizoen- of Clubkaart. Met je Seizoen- of Clubkaart kun je tot maximaal vier kaarten aankopen. Klik op onderstaande button om in te loggen en ticket(s) te bestellen voor ADO Den Haag - Jong Ajax.

actiebtn inl scc

ADO Den Haag - FC Emmen (20 augustus) 
Voor ADO Den Haag - FC Emmen geldt een vrije verkoop! Via de button hieronder kom je direct op de stadionplattegrond van het Cars Jeans Stadion. Kies je vak en bestel direct en gemakkelijk je tickets voor deze wedstrijd. 

actiebtn kaartverkoop

Seizoen- en Clubkaarthouders kopen met korting
Seizoenkaarthouders ontvangen 10% korting en Clubkaarthouders ontvangen 5% korting bij aankoop van (extra) kaarten. Om deze korting te ontvangen is het van belang dat je inlogt binnen je persoonlijke 'Mijn ADO Den Haag'-omgeving. Hier kan je kiezen voor 'Dagkaarten (S)CC-houders en kun je nadat je bent ingelogd tickets met korting bestellen. 

actiebtn inl scc

Coronatoegangsbewijs
Vooralsnog dienen we voor deze wedstrijden rekening te houden met coronamaatregelen. Dit betekent dat er naast een geldig toegangskaartje ook een controle op een geldig coronatoegangsbewijs zal plaatsvinden. Dit kan door het tonen van een geldige QR-code via de CoronaCheckApp.

scccampagne websiteartikel

Kom je vaker? Bestel dan je Seizoenkaart!

Kom je regelmatiger naar de wedstrijden van ADO Den Haag? Bestel dan een Seizoenkaart. Met een Seizoenkaart ben je vele malen goedkoper uit. Had je vorig jaar ook een Seizoenkaart dan kun je nog altijd kiezen voor 20 procent extra korting. Met een Seizoenkaart kun je al vanaf 8 euro per wedstrijd (Aad Mansveld tribune) van de partij zijn! Daarbij krijg je als Seizoenkaarthouder ook nog eens 10 procent korting op alle losse kaarten die je extra aankoopt. 

btn scc