Deze week valt er in het programmaboekje voor de wedstrijd van woensdag tegen VVV-Venlo (aftrap 20.00 uur) onder andere een interview met Daryl Janmaat te lezen. Daarnaast kan er weer worden meegedaan aan de prijsvraag en is er een mooi fotoverslag te zien van de overwinning op RKC Waalwijk.

In het programmaboekje kijken we met Janmaat terug op zijn mooie voetbalcarrière, die hem onder meer langs sc Heerenveen, Feyenoord, Newcastle United, Watford FC en het Nederlands Elftal bracht. Tevens vertelt Janmaat hoe de afgelopen maanden voor hem zijn verlopen en waarom hij heeft besloten om terug te keren bij ADO Den Haag.

“Het meetrainen is uitstekend bevallen en ik heb het ook echt naar mijn zin. Het is prachtig om terug te komen bij de club waar het voor mij allemaal is begonnen. Het zal dit seizoen niet makkelijk worden, maar ik hou wel van een uitdaging. Ik pak deze graag aan en heb er vertrouwen in dat het goed komt. We moeten er hard voor werken, maar ik zie genoeg kwaliteit in het team."

Lees in het programmaboekje het gehele interview met de verdediger:

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - VVV-Venlo, seizoen 2020-2021