Deze week valt er in het programmaboekje voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen sc Heerenveen (aftrap 20.00 uur) onder andere een interview met Ruud Brood te lezen. Daarnaast kan er weer worden meegedaan aan de prijsvraag en stellen we een nieuwe Fan van Ver aan u voor.

In het programmaboekje kijkt de 58-jarige oefenmeester, die voor twee seizoenen getekend heeft als hoofdcoach van ADO Den Haag, terug op zijn eerste weken bij de club. Geen seconde twijfelde Brood over zijn komst naar het Haagse. De keuzeheer past daar voor zijn gevoel namelijk uitstekend.

“Het project en de plannen spreken me aan. Het verhaal van de club is duidelijk en past in de visie en de gedachten die ik zelf voor ogen heb”, stelt Brood. Als speler en trainer trof hij zijn nieuwe werkgever al vaak. “ADO Den Haag is een mooie, emotionele club. Er wordt ook wel eens gezegd dat het een moeilijke club is, maar ik zie het vooral als een volksclub met veel potentie. Dat wil de clubleiding er nu uit halen met het meerjarenplan. Ik ga met de juiste verwachtingen en intenties aan de slag met dit project. Ik voel me er prettig bij en zie het positief in."

Lees in het programmaboekje het gehele interview met de nieuwe hoofdtrainer:

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - sc Heerenveen, seizoen 2020-2021