Deze week valt er in het programmaboekje voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Vitesse (aftrap 14.30 uur) onder andere een interview met Peet Bijen te lezen. Daarnaast kan er weer worden meegedaan aan de prijsvraag en stellen we een nieuwe Fan van Ver aan u voor.

In het programmaboekje kijkt Bijen terug op zijn eerste maanden bij ADO Den Haag en komt zijn verhuizing van het oosten naar het westen van het land aan bod. Daarnaast wordt uiteraard ook de overwinning van twee weken geleden op VVV-Venlo besproken. 

Inmiddels voelt de nuchtere Tukker zich al helemaal thuis bij ADO Den Haag en draagt hij zelfs sinds kort de aanvoerdersband. “Een mooie rol, die bij me past”, zegt Bijen. “Zeker nu ik wat meer ervaring heb. Daarmee wil ik de jongens meegeven waar het echt om draait. Het leiderschap zit wel in me. Ik hou ervan om individueel met spelers aan de slag te gaan en mijn medespelers te stimuleren om het beste eruit te halen.” Niet voor niets heeft Bijen al meer dan 200 officiële duels achter zijn naam staan. Niet verkeerd, voor iemand van 25 jaar. “Leiderschap is niet leeftijdsgebonden”, klinkt het terecht.

Lees in het programmaboekje het gehele interview met de sympathieke verdediger:

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Vitesse, seizoen 2020-2021