De eerste thuiswedstrijd van ADO Den Haag, het duel met FC Groningen op zondag 20 september, heeft het maximale aantal verzilverde e-tickets met de geldende coronamaatregelen bereikt. Het is daardoor niet meer mogelijk om als Seizoenkaarthouder voor deze wedstrijd een e-ticket te verzilveren. 

Seizoenkaarthouders hadden van maandag 7 september 12.00 uur tot vrijdag 11 september 12.00 uur de mogelijkheid om een toegangskaart te verzilveren voor één van de eerste twee competitiewedstrijden in het Cars Jeans Stadion (tegen FC Groningen of Vitesse). Seizoenkaarthouders die nog geen keuze hebben gemaakt kunnen tot vrijdag 11 september 12.00 uur nog hun e-ticket voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse verzilveren.

Mogelijkheden voor jeugd
Jeugd in de leeftijd van 14 tot en met 17 jaar heeft nog wél de mogelijkheid om een e-ticket voor FC Groningen-thuis te verzilveren voor vak X. Deze leeftijdsgroep heeft de kans om alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag bij te wonen vanwege de coronarichtlijnen.

Seizoenkaarthouders mogelijk naar beide thuiswedstrijden
Als er na vrijdag 11 september nog kaarten beschikbaar zijn voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse, dan kunnen Seizoenkaarthouders die eerder al een e-ticket hebben verzilverd voor het duel met FC Groningen vanaf maandag 14 september om 12.00 uur alsnog een e-ticket bestellen voor de wedstrijd tegen Vitesse.