Ondanks dat het bereiken van het jubileum al een tijdje geleden is, werd Aaron Meijers donderdag na de training in het zonnetje gezet voor 250 officiële wedstrijden in het ADO Den Haag-shirt. De aanvoerder bereikte deze mooie mijlpaal al op 7 maart in de uitwedstrijd tegen AZ, maar vanwege het coronavirus was het hierna niet meer mogelijk om hier voorafgaand aan een wedstrijd bij stil te staan.

De 32-jarige Meijers speelt als sinds het seizoen 2012/2013 in het geel-groene shirt van ADO Den Haag en kwam hij eerder uit voor FC Volendam en RKC Waalwijk. De geboren Delftenaar debuteerde op 12 augustus 2012 voor ADO Den Haag in de uitwedstrijd tegen Vitesse en kwam hierna dus nog 249 keer uit voor de club. Hierin was hij zeven keer trefzeker en was hij verantwoordelijk voor 29 assists.

De verdediger staat tevens met 237 wedstrijden op de zevende plaats in de top 10 van spelers die de meeste eredivisieduels voor ADO Den Haag speelden. Deze lijst wordt aangevoerd door Aad Mansveld, met liefst 459 duels.

Meijers mocht een ingelijst shirt met op de voorkant '250' in ontvangst nemen, ter ere van zijn jubileum. Deze lijst zou hij aanvankelijk uitgereikt krijgen bij het thuisduel met Fortuna Sittard op 13 maart, maar het coronavirus gooide roet in het eten.