De verschrikkelijke berichten over de gezondheidstoestand van Nouri zijn bij de spelers en staf van ADO Den Haag keihard aangekomen.

De selectie was tijdens het trainingskamp in Zeeland net aan de lunch begonnen toen het nieuws binnenkwam. Fons Groenendijk, de trainer van ADO Den Haag is zwaar aanslagen. "Dit soort berichten raken mij altijd maar deze is als een mokerslag binnengekomen. Ik ken dat ventje al jaren. Ik heb hem bij Ajax als het ware zien opgroeien. Een geweldig talent natuurlijk maar ook een prachtige mens. Dat dit hem is overkomen kan ik nauwelijks bevatten. Ik ben er stuk van".

Binnen de spelersgroep van ADO Den Haag zitten veel spelers die Nouri persoonlijk kennen. Groenendijk sprak de selectie even kort toe. "Binnen zo'n groep doemen natuurlijk ook veel vragen op. We hebben er even met elkaar over gesproken. Mijn gedachte is bij Nouri, zijn familie, vrienden en collega's. Ik wil graag mijn medeleven betuigen. Persoonlijk, maar ook namens mijn hele staf en spelersgroep. Het is niet te bevatten welk leed zij moeten dragen".