ADO Den Haag heeft naast Basic-Fit nog een rugsponsor gevonden. Het innovatieve Haagse computermerk Ockel Computers tekende eerder deze maand de sponsorovereenkomst en zal vanaf augustus op de rugpositie van de shirts (onder het nummer) te zien zijn. Ockel Computers is sinds het seizoen 2015/2016 al sponsor van ADO Den Haag.

Ockel Computers ontwikkelt complete computers die net zo klein zijn als een smartphone. De Haagse start-up komt uit de koker van succesvol ondernemer Tim Haaksma, die tevens ook eigenaar is van Avanca International, één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Europa en sinds een aantal jaar eveneens sponsor van ADO Den Haag. Haaksma leverde in 2007 zijn contract in bij Philips om voor zichzelf te beginnen. Hij heeft zich daarbij altijd laten inspireren door topsport. "Ondernemen en topsport hebben in mijn ogen veel met elkaar gemeen. Het komt vanuit een passie, het is hard werken, je moet veel offers brengen en goed resultaat is lang niet vanzelfsprekend."

Het strategisch partnership met ADO Den Haag komt precies op het juiste moment voor de uit Voorburg afkomstige ondernemer. "Met Ockel Computers hebben we in de afgelopen anderhalf jaar meer dan 1,25 miljoen euro aan crowdfunding op weten te halen om onze revolutionaire Windows 10 mini PC’s te ontwikkelen en op de markt te brengen. Inmiddels worden onze eerste twee modellen succesvol verkocht en de Ockel Sirius A, onze derde innovatie, gaat aan het einde van de zomer in productie. Nu is het tijd om ons merk bekend te maken bij het grote publiek. De Eredivisie, met wekelijks 5 miljoen unieke kijkers, is daar het perfecte middel voor. Meer dan 85% van onze huidige klanten is man en dus is voetbal op het hoogste niveau bij uitstek een plek om Ockel Computers onder de aandacht te brengen, zowel nationaal als internationaal."

Haaksma stond als jongetje van zes al met zijn vader achter het doel van ADO Den Haag. In 2015 verhuisde hij het kantoor van Ockel Computers deels naar één van de skyboxen van het Haagse stadion. "Een voetbalstadion is een zeer inspirerende omgeving om te werken. Zeker voor een bedrijf dat zich bezighoudt met innovatie is dat extra belangrijk."

Algemeen Directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag: "Wij zijn zeer blij dat we, naast Basic-Fit, een tweede rugsponsor hebben gevonden in Ockel Computers. Tim Haaksma is met zijn twee bedrijven inmiddels een graag geziene sponsor binnen ADO Den Haag en het is geweldig dat hij door middel van de rugsponsoring zijn vertrouwen in de club uitspreekt. Ockel Computers is bovendien een echt Haags bedrijf. Wij zien dat graag; succesvolle, lokale ondernemers die ADO Den Haag een warm hart toedragen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Business brochure

Download
Brochure 2019 - 2020
Het zakelijk lidmaatschap ADO Den Haag biedt bedrijven de mogelijkheid samen met nieuwe en bestaande relaties een fantastisch avond uit te beleven.

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Cynthia Hoek
Event & Sales Support
(070) 3054517
Ontmoet ons team