Onder het toeziend oog van enkele tientallen supporters werkte ADO Den Haag maandagmiddag de eerste training van het seizoen af. In een heerlijke zonnetje werd de selectie door fysiektrainer John Nieuwenburg eerst onderworpen aan een stevige warming-up, waarna de spelers in het laatste gedeelte van de training ook met een bal aan de slag gingen. 

Binnen de selectie één nieuwe naam: Nick Kuipers. De verdediger kwam vorige week over van MVV Maastricht. Dennis van der Heijden, Ludcinio Marengo en Tim Coremans stonden weer op het veld van ADO Den Haag nadat zij afgelopen seizoen werden verhuurd. Ook twee spelers van Jong ADO Den Haag, Delano Ladan en Joe van der Sar deden maandagmiddag mee met de training.

Ernestas Setkus en Tyronne Ebuehi genieten nog steeds van vakantie vanwege het feit dat zij eerder deze maand interlands speelden.

Eerste oefenwedstrijd

Aanstaande zaterdag werkt ADO Den Haag haar eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding af tegen Lugdunum Om 14.30 uur wordt afgetrapt op Sportpark Kikkerpolder II in Leiden. Tickets voor die wedstrijd zijn HIER te verkijgen.

Foto's